Kundeudtalelser for Snedkermester David Scharff ApS​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Morten Gadegaard (m.gadegaard@gmail.com)​​​

Tilføjet d.​14-06-2016 11:08:52​​

​Vi overtog et 400m2 håndværker tilbud tilbage i efteråret 2014. I samarbejde med vores arkitekt udbød vi tageentreprisen. David Scharff blev valgt, som den billigste af de 4 tilbudsgivere. Under tagentreprisen blev udbudsmaterialet til totalentreprise på total renovering af huset udarbejdet. Scharff afgav et konkurrencedygtigt tilbud og da tagentreprisen, samtidig var blevet leveret til tiden og i den forventede kvalitet, valgte vi at gå videre med Scharff. Et valg som vi i dag fortsat er meget tilfredse med.

Efter 1 års parløb kan jeg kun give David Scharff min varmeste anbefaling. Jeg har modtaget professionel og kompetent sparring omkring udfordringer og løsninger på disse. Han har altid stået til rådighed og har rykket hurtigt på forespørgsler. 

Til trods for et stort udbudsmateriale, vil der altid være overraskelser og arbejder, som ikke er beskrevet.​

David har været meget fair i fht. hvilke ekstra arbejder, der er blevet faktureret og hvilke som var inkluderet, til trods for at de ikke var grundigt beskrevet.

David har dygtige og flinke håndværkere, som udover at udfører et flot stykke arbejde, også husker at rydde op efter sig selv. Desuden har vi oplevet, at Davids underentreprenører har været kompetente.

Jeg giver David Scharff min varmeste anbefaling.​​

Mette Fummo-Klyhn (mette.klyhn@gmail.com)

Tilføjet d.​09-06-2015 12:53:53

Fantastisk professionel arbejde, vi har fået vores hus totalt ombygget af David Scharff. Alt lavet til "perfection" og klar på aftalte tid. Rigtig søde håndværkere der står altid klar for lidt ekstra hvis det er nødvendig.​

Ville altid ringe hvis vi har brug for mere, en stor anbefalelse fra os !​

Peter Gren Larsen (petergrenlarsen@gmail.com)

Tilføjet d.​01-06-2015 10:07:22

Vi er to idelle anparter i et hus i Rosenvænget som fik lavet nyt tag, kviste, ombygget en hel lejlighed med nyt køkken og bad på 1 sal. Herudover ny tilbygning til huset med køkken for stuelejligheden og terrasse for 1 salen.

Jeg har været meget tilfreds med arbejdet og byggesagens forløb hvor Scharff har fungeret som en god partner der altid fandt løsninger på de udfordringer der naturligt opstår i sådan et stort byggeforløb. Det var også en stor hjælp at han styrede totalentreprisen​

​som entreprenør, sådan at det kun var en person jeg skulle henvende mig til undervejs og således ikke skulle bekymre mig om koordinering mv. Hans håndværkere kan deres kram, det så man bl.a også da de skulle tilpasse køkken og garderobeskabe med skæve vinkler osv.

Absolut anbefalelsesværdigt herfra.
Mvh. Peter G. Larsen

Lissi Hjorth

Tilføjet d.15-06-2012 12:43:27

Vi har fået sat solceller på taget. De 2 unge mænd der satte dem op, kan jeg kun sige godt om. De passede på vores ting, de var meget omhyggelige med deres arbejde, de blev for at gøre arbejdet færdigt - også selvom de havde fyraften. Og sidst men ikke mindst, da de var færdige med arbejdet, var der ryddet helt op, man kunne slet ikke se, at der havde​ været håndværkere!​

Jeg har rost dem - og dermed også firmaet - til alle der gider høre på det, og hvis jeg en gang får brug for hjælp igen, så ved jeg godt, hvem jeg skal kontakte. I kan være rigtig stolte af sådanne medarbejdere, de hænger ikke på træerne. Venlig hilsen fra en meget tilfreds kunde.

Lissi Hjorth, Poppelsvinget, Greve​

Martin Sønnersgaard

Tilføjet d. 14.01.2017 kl. 13:04

David Scharff og hans team har opmålt, snedkereret og monteret en indbygningsreol omkring en dobbeltdør i vores villa fra 1950'erne. Bag reolen er skjult en snedkerfabrikeret skydedør ligeledes fremstillet af David Scharffs snedkeri. Arbejdet blev udført i sommeren 2016, og vi er - og har været - yderst tilfredse med resultatet og samarbejdet med David Scharff.

Arbejdet er udført med stor profession og kompentence, og det var en fornøjelse at samarbejde med et imødekommende og professionelt håndværkerteam, som man kunne regne med.​

Vi var på sommerferie, mens arbejdet blev udført, men blev løbende serviceret med billeder og små videoklip på sms, så vi kunne følge med i arbejdet på afstand.

Derudover var Davids team super gode til at rydde op og gøre rent efter sig. Vi vil derfor gerne give David og Davids folk vores aller bedste anbefalinger.

Tine Toft Nørgaard

Tilføjet d. 14.01.2017 kl. 11:35

​​Vi kan give David Scharff vores allerbedste og varmeste anbefalinger. Vi valgte David Scharff til renovering af vores hus, da vores arkitekt anbefalede ham, og da han var billigst blandt to tilbudsgivere.


Arbejdet bestod i bl.a. nyt tag, nye vinduer, snedkerarbejde ved inventar, nye lofter, nyt badeværelse, ændret planløsning, el- og vvs-arbejder og meget andet.

Vi oplevede gang på gang, at David leverede af høj kvalitet og ikke mindst til tiden - faktisk formåede han samlet set at levere forud for tidsplanen, som vi modtog forud for opstarten af projektet!

Davids håndværkere er flinke, høflige og hensynsfulde og passer på tingene og rydder op efter sig.

David er tilgængelig og reagerede altid hurtigt på vores forespørgsler, og vi havde hele tiden en god dialog med ham. Han var også altid fair ift prissætning af uforudsete og ubeskrevne ekstraarbejder.

Med venlig hilsen

Marie og Martin

Virksomhedsnavn og CVR

Snedkermester David Scharff ApS

​CVR: ​31577233

Persondata politik

Adresse & postnummer

Blegdamsvej 78A

2100 København Ø

Kontaktinformationer

Telefon: 30 55 90 22

E-mail: david.scharff@privat.dk